Om Drejeskive-keramik.dk

Denne side er en side for kreative sjæle der gerne vil lave keramik derhjemme. Det er en guide til at finde det første udstyr til at komme igang med at lave keramik, nemlig en drejeskive.

Er du begynder, så kan du starte med en manuel drejeskive, men er du mere øvet og ønsker at tage din keramik kundskab til næste niveau, så kan du også finde elektriske drejeskiver. Uanset hvad dit formål er, så er det her du finder en drejeskive til keramik.

Drejeskive-keramik.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.